Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/regenerare/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/regenerare/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /home3/regenerare/public_html/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37

Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /home3/regenerare/public_html/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home3/regenerare/public_html/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27
Regenerare Gingivala | Tratament Retractie Gingivala Regenerare | Cazuri aplicate

INOVATIA PINHOLE SURGICAL TECHNIQUE

Acum si in Romania prin clinica Respiro Dental

Cazuri aplicate

Adelina S.

37 de ani

“Am descoperit aceasta metoda de tratare a retractiei gingivale pe internet si am recurs la ea din motive estetice dar si pentru reducerea sensibilitatii dentare. Am recomandat deja unei prietene care a purtat aparat dentar si are retractie gingivala.”

Vlad B.

38 de ani

“Atat interventia cat si recuperarea au decurs foarte bine, disconfortul fiind minim. Am apelat la aceasta metoda atat din punct de vedere estetic cat si pentru prevenirea paradontozei.”

Beatrice E.

37 de ani

“Am avut un implant mai vechi, nereusit, care mi-a creat o multime de probleme si care m-a determinat sa apelez la serviciile clinicii. Aici, pe langa repararea acestui implant am beneficiat si de PST, astfel lucrarea a fost una completa.”

Cristina F.

50 de ani

“Am aflat de la o colega de aceasta tehnica pentru regenerarea gingivala. Toata interventia a decurs usor, fiind sub anestezie nu am simtit nimic. Recuperarea a fost extrem de usoara, iar acum ma simt foarte bine. Deja am recomandat si altor persoane.”

Ana-Ramona D.

35 de ani

“Procedura a decurs normal, fara nicio complicatie, iar in urma acesteia m-am recuperat rapid. Acum ma simt foarte bine si cu siguranta voi recomanda si altora aceasta clinica.”

Daniela P.

63 de ani

“Toata interventia a decurs foarte bine, iar recuperarea a fost rapida, fara sangerari si fara retractie. Calitatea serviciilor mi s-a parut excelenta in raport cu preturile.”

Elefteriadis D.

58 de ani

“Am aflat despre aceasta tehnica de pe Facebook si sunt extrem de multumita. Nu a fost deloc dureros, am avut parte de o recuperare relativ usoara.”

Ilinca Z.

61 de ani

“Interventia a fost pe arcada superioara, la mai multi dinti. Aceasta a durat putin, aproximativ jumatate de ora. Se pot observa niste schimbari uimitoare si de durata.”

Iulia P.

40 de ani

“Interventia a decurs foarte bine, iar recuperarea a fost fara probleme. Serviciile sunt foarte bune, la un pret accesibil. Recomand cu caldura aceasta interventie celor cu probleme gingivale.”

Loredana N.

42 de an

“Alegerea acestei interventii a survenit in urma unui aspect deteriorat al dintilor. Recuperarea a fost usoara, iar interventia in sine nu a durut. Rezultatele sunt vizibile si a fost un adevarat succes.”

Madalina V.

38 de ani

“Am aflat de Pinhole Surgical Technique de pe Facebook. Recuperarea a fost OK. Mai simt inca o sensibilitate dar cu siguranta va mai dura putin. Acum ma simt mult mai increzatoare. Serviciile clinicii Respiro Dental mi se par foarte bune, iar preturile justificabile.”

Maria S.

47 de ani

“Un caz destul de dificil, cu o multime de dinti ce sufereau de retractie gingivala, atat pe arcada superioara cat si pe cea inferioara. Rezultate vizibile in doar cateva zile.”

Nicolae B.

60 de ani

“Ma bucur ca am putut rezolva aceasta problema atat de simplu. Metoda traditionala mi se parea extrem de dificila si riscanta. Ma declar multumit de rezultat.”

Nicoleta R.

50 de ani

“Sunt extrem de multumita de serviciile Doctorului Borteanu deorece am rezolvat o problema care ma macina de mult timp. Pretul interventiei este justificabil.”

Radu B.

34 de ani

“Am aflat de aceasta procedura de la medical din cadrul clinicii Respiro Dental si m-am gandit ca este o metoda foarte buna pentru a avea o dantura frumoasa.”

Roxana B.

30 de ani

“Interventia PST a decurs extraordinar, fiind mult mai rapida decat ma asteptam. Ma simt foarte bine, fara sensibilitati deosebite la nivelul gingiei. Deja am recomandat altora si voi continua sa fac acest lucru.”

Silvia T.

34 de ani

“M-am recuperat foarte bine dupa interventie. Sensibilitatile in zona dintilor tratati au existat doar cateva zile, insa nu am suferit nicio complicatie ulterioara. Este o metoda relativ simpla, pe care o recomand cu caldura.”

Iulia V.

38 de an

“Iulia V. a apelat la echipa Respiro Dental pentru tratamentul gingiei cu ajutorul tehnicii inovatoare PST. In cazul de fata medicul specialist Dan Borteanu a refacut cu succes invelisul gingival si i-a redat pacientei noastre zambetul de alta data.”

More Facts

CLINICA RESPIRO DENTAL

Informatii Contact

030231 Bucuresti, Zona Universitate, Piata Rosetti, Blvd. Hristo Botev Nr. 7
Luni – Vineri 11:00 – 19:00
+40 727 DENTAL (336 825)
programari@respirodental.ro
@respirodental
Regenerare Ginigivala

PROGRAMARI Clinica

    Open chat
    1
    Ai nevoie de informatii?
    Salut 👋
    Te putem ajuta!