INOVATIA PINHOLE SURGICAL TECHNIQUE

Acum si in Romania prin clinica Respiro Dental

Metoda Traditionala

Metodele traditionale de tratare a retragerii gingivale implica recoltarea de tesut in vederea reconstituirii gingiei. Acest tesut este suturat cu tesutul gingival existent, pentru ca in timp, odata cu vindecarea, acestea sa se uneasca.

Grefa de tesut conjunctiv se recolteaza de la nivelul zonei palatine, unde vor exista suturi pentru vindecarea zonei.

 

La nivelul gingiei, medicul face o incizie, indeparteaza gingia de dinte, amplaseaza grefa de tesut si o fixeaza cu ajutorul suturilor. Vindecarea consta in analgezice, antibiotice, existand riscul de infectii atat in zona palatinala cat si in cea gingivala, sangerari, umflarea zonelor si dureri.

 

Dupa realizarea grefei de tesut conjunctiv, pacientul va prezenta doua leziuni la nivelul cavitatii bucale: una in zona palatinala si a doua la nivelul dintelui/dintilor.

 

Chiar daca acest tratament s-a dovedit a fi eficient, rezultate asemanatoare pot fi obtinute folosind metoda chirugicala Pinhole, o metoda de regenerare minim invaziva, asigurand pacientului o experienta mult mai agreabila, o zona de actiune de pana la zece dinti in aceeasi sesiune si o vindecare aproape imediata.

More Facts

CLINICA RESPIRO DENTAL

Informatii Contact

030231 Bucuresti, Zona Universitate, Piata Rosetti, Blvd. Hristo Botev Nr. 7
Luni – Vineri 11:00 – 19:00
+40 727 DENTAL (336 825)
programari@respirodental.ro
@respirodental
Regenerare Ginigivala

PROGRAMARI Clinica

    Open chat
    1
    Ai nevoie de informatii?
    Salut 👋
    Te putem ajuta!